Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τον έχουν... πληγώσει τα στημένα!

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά έξι γκολ από στημένες φάσεις έχει δεχθεί ο Παλληνιακός στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ, όπου μετράει μία νίκη και τρεις ήττες. Ακόμα όμως και στο ματς με την Λαυρεωτική που πήρε το τρίποντο, ένα από τα δύο γκολ των αντιπάλων προήλθε από στημένο.

Το πρόβλημα που υπάρχει στους Παλληνιώτες με την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή στην ήττα από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εντός έδρας με 2-1, όπου και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων μπήκαν με τον ίδιο τρόπο. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά και η μπάλα στα δίχτυα. Αυτά όμως δεν ήταν τα μοναδικά γκολ που έχει δεχθεί φέτος ο Παλληνιακός από στημένη φάση.

Στην πρώτη αγωνιστική, στην ήττα από την Σταμάτα με 3-1 εκτός έδρας, τα πρώτα δύο γκολ των γηπεδούχων προήλθαν από στημένες φάσεις. Τόσο στο 1-0 όσο και στο 2-0 η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Παλλήνης από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονομόπουλου.

Στην δεύτερη αγωνιστική στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Λαυρεωτική με 3-2, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 15' όταν μετά από γέμισμα της μπάλας στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ, ο Τζώρας βρέθηκε κερδισμένος των μονομαχιών και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ όμως από στημένη φάση είχαμε και στην ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη Μάχη Μαραθώνος με 1-0. Σκόρερ ήταν στο 77' ο Ενέι Όμπι, ο οποίος κέρδισε την κεφαλιά στην περιοχή του Παλληνιακού, έπειτα από γέμισμα–φάουλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου