Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η κριτική των παικτών



Διαβάστε αναλυτικά πως πήγαν χθες οι παίκτες του Παλληνιακού στην αναμέτρηση με τον Νικηφόρο:

Χριστοφιλέας: Πολύ καλός ο πορτιέρο του Παλληνιακού φυσικά και δεν έχει ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Μάλιστα, στο αυτογκόλ του Πάσαρη,. Έχει προηγηθεί εντυπωσιακή απόκρουσή του σε σουτ αντιπάλου, επέμβαση για τα… χάϊ λάιτς του πρωταθλήματος!!! Επίσης και στο πέναλτι πέφτει σωστά και με λίγη τύχη θα μπορούσε να το έβγαζε!

Πάσαρης: Έδωσε μάχες όπως σε κάθε παιχνίδι. Ήταν άτυχος στην φάση του αυτογκόλ…

Ρακιντζόπουλος: Αυτός ο πιτσιρικάς ακόμα και όταν η κούραση στο κορμί του (πολλά τα σερί του ματς) είναι εμφανής, έχει την δυνατότητα με το στιλ και την ποιότητά του να την... «εξαφανίζει». Πολλά χιλιόμετρα και χθες, αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, κάποιοι στην ομάδα έχουν αρχίσει ήδη να πιστεύουν πως έχει όλα τα προσόντα για μεγαλύτερες κατηγορίες… Άτυχος στη φάση του πέναλτι αφού ο ρέφερι μάλλον... μπερδεύτηκε και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Αλβανός: Με την φόρα από την σούπερ εμφάνιση του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, ο Αποστόλης ήταν και χθες από τους στυλοβάτες της άμυνας του Παλληνιακού, με πολλές θετικές επεμβάσεις.

Καρακάσης: Ο «Κάρα» έκανε απλά αυτό που μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε από αυτόν στα ματς του Παλληνιακού. Ψυχάρα, ισοπεδωτικός ανά διαστήματα, τι κι αν παίζει σέντερ μπακ, οι αντίπαλοι τον αισθάνθηκαν ουκ ολίγες φορές και στην άμυνά τους. Σε ένα από τα ανεβάσματά του μάλιστα, ήρθε και το γκολ της νίκης. Με στιλ… επιθετικού, μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον πορτιέρο του Νικηφόρου και πλάσαρε εύστοχα για το 2-3. Απλά... Καρακάσης!!!

Σιαδήμας: Πάρα πολύ καλός χθες, αναχαίτισε πολλές επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων από το ξεκίνημά τους κιόλας…

Ζώκος: Έδωσε μάχες στην επίθεση, ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σίγουρα τα γκολ του μας τα φυλάει για τη συνέχεια…

Ντρένοβα: Μπήκε στο 50’ και μας έδειξε για μια ακόμη φορά αρκετές από τις αρετές του. Έδωσε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι του Παλληνιακού και ήταν η αφετηρία πολλών επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του Κιούρκου.

Σκεντούλη: Σταθερή αξία στην μεσαία γραμμή του Παλληνικαού ο Γιάννης, ήταν κι εκείνος πολύ καλός χθες στον Γέρακα.

Παπασσαράντος: Η εξαιρετική ατομική του προσπάθεια από την οποίαν προήλθε το πρώτο τέρμα του Παλληνιακού χθες, ήταν απλά ΕΝΑ από τα… κατορθώματα του πιτσιρικά! Ο μικρός δείχνει στοιχεία σύγχρονου και προικισμένου ποδοσφαιριστή και σίγουρα το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις.  

Κούσης: Μπήκε στα μέσα του δευτέρου μέρους και βοήθησε κι εκείνος για την μεγάλη ανατροπή. Καλός μέσος ο πιτσιρίκος του Παλληνιακού μπορεί να εξελιχθεί αν συνεχίσει την καλή δουλειά.

Μπερτσιάς: Εδώ είναι που ταιριάζει… τα λόγια είναι περιττά! Ιδιαίτερα για την χθεσινή αναμέτρηση, όσες αράδες κι αν αφιερώσει κανείς για τον Νίκο, λίγες θα φαίνονται. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική, αλλά ο επιθετικός του Παλληνιακού είχε το κάτι παραπάνω. Η εμπειρία του; Η ποιότητά του; Ο τσαμπουκάς του; Ίσως λίγο (ή μήπως… πολύ;) απ’ όλα αυτά, πάντως ο Μπερτσιάς κάνει την διαφορά μέχρι στιγμής!!!

Μητσιάρας: Από πέρσι ο Τριαντάφυλλος είχε δείξει πως μπορεί να έχει θέση βασικού στον Παλληνιακού και φέτος συνεχίζει να δικαιώνει τον προπονητή του που του την εμπιστεύεται. Δεν πρέπει να μείνει στάσιμος βέβαια. Έχει ακόμα πολλά να μάθει και πρέπει να βελτιωθεί.

Μπούρας: Μπήκε προς το τέλος του παιχνιδιού και ήταν κι αυτός σταθερός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου