Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Νίκη για το απόλυτο της έδρας!

Ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 16.30 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ως στόχο μόνο τη νίκη, η οποία θα είναι και η δεύτερη σε εντός έδρας παιχνίδι για φέτος.

Η ομάδας της Παλλήνης έχει ήδη αφήσει στο παρελθόν την άδικη, βάσει της εικόνας του αγώνα, ήττα από τη Μάχη Μαραθώνα με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα και ελπίζει πως τώρα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε, σε τρία ματς μέχρι τώρα μετράει δύο ήττες μακριά από το γήπεδο του και μία νίκη σε αυτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωκράτης Κιούρκος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να παρουσιάσει στο χορτάρι την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε αυτή θα επιστρέψει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Νίκος Μπερτσιάς, ο οποίος κόντρα στην Μάχη είχε παίξει μόνο τριάντα λεπτά λόγω ενοχλήσεων. Ο επιθετικός των Παλληνιωτών είναι πλέον απολύτως καλά και πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός, ενώ πανέτοιμος είναι και ο Μάρκος Ζώκος.

Ο Παλληνιακός θα βρει απέναντι του την Κυριακή έναν εξαιρετικό αντίπαλο, που ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι και ο οποίος έχει θέσει ως στόχο την άνοδο. Ωστόσο, η ομάδα του Αγίου Στεφάνου έχει δείξει πως εκτός έδρας αντιμετωπίζει αδυναμίες και σε αυτές θα χτυπήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Άλλωστε, το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου παίρνει έξτρα δύναμη από την κερκίδα και τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται και πάλι να δώσουν εντυπωσιακό "παρών"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου