Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τον λύγισε η κούραση!

Ο Παλληνιακός για δεύτερη φορά από την αρχή της σεζόν έδωσε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες και όπως ήταν λογικό, η κούραση έκανε την εμφάνισή της και έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αρνητικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Κεραυνό Κερατέας.

Οι Παλληνιώτες ηττήθηκαν με γκολ στο 90’ 1-0 και χάλασαν ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αποστολή όμως της ομάδας του Σωκράτη Κιούρκου στην Κερατέα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς παρά τις αλλαγές που έκανε και το… φρεσκάρισμα της ομάδας, οι παίκτες ήταν λογικό να είναι κουρασμένοι.

Μόλις την Τετάρτη άλλωστε, είχαν επικρατήσει της εξαιρετικά δυνατής Δόξας Κορωπίου μετά από 120 λεπτά, με σκορ 3-1 στην παράταση για το Κύπελλο, ενώ την περασμένη Κυριακή είχαν νικήσει με 1-0 το Κορωπί! Σε έξι ημέρες λοιπόν, ο Παλληνιακός έδωσε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και σε αυτά είχε δύο νίκες και μία ήττα. Και αν οι παίκτες δεν… λύγιζαν από την κούραση στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Κεραυνό, θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την προηγούμενη φορά που ο Παλληνιακός έπαιξε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες, Κυριακή – Τετάρτη – Σάββατο, είχε ανάλογη επιτυχία! Στις αρχές του μήνα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο πρωτάθλημα, νίκησε την ίδια ομάδα στο Κύπελλο τρεις ημέρες αργότερα και μετά πήρε το τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στον Νικηφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου