Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ενισχυμένος, αλλά και με αδυναμίες!

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, τον οποίο ο Παλληνιακός θα αντιμετωπίσει μέσα σε επτά ημέρες δύο φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και ήδη οι μεταγραφές του έχουν αρχίσει να αποδίδουν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν αδυναμίες και αυτές φάνηκαν στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει κόντρα στο Κορωπί, στο οποίο και ηττήθηκε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η διοίκηση του Ολυμπιακού μαζί με τον προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, προχώρησαν σε… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, καθώς άφησαν ελεύθερους αρκετούς από τους έμπειρους παίκτες που διέθετε η ομάδα την προηγούμενη σαιζόν, όπως ήταν ο Μαμάκος, ο Γεωργοστάθης και ο Γιάννης Μπερμπάντης και έφεραν στον σύλλογο αρκετούς καινούριους.

Μεταξύ αυτών σημαντική προσθήκη ήταν ο 33χρονος Ηλίας Κολώνης, αμυντικός μέσος με μεγάλη εμπειρία από ομάδες Β' και Γ' εθνικής, που τελευταία αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, οι Νικήτας Αθανασόπουλος και Βαγγέλης Ευαγγελινός από τα Γλυκά Νερά, ο Νίκος Σταυρόπουλος από τον Άρη Βούλας και οι νεαροί Μεταλληνός (από τον Παθιακάκη, που αγωνίσθηκε εφέτος στον Πανθησειακό), Κασσιάρας (από τον Εθνικό Πειρ.), Σεβδαλή (από τον Πανερυθραϊκό). Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε ο Κέννυ Ουντέζε, ενώ γύρισε από τον Εθνικό Πειραιώς και ο Παναγιώτης Τσούμας.

Οι πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού πάντως έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής την ομάδα. Ο Ολυμπιακός μετά από τις τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς, καθώς μετράει δύο νίκες εντός έδρας με Νικηφόρο και Κεραυνό Κερατέας, αλλά και μία ήττα εκτός από το Κορωπί. Η πρώτη του νίκη ήρθε δύσκολα με 1-0, με γκολ στο 85’ και ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν με 10 παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, ενώ κόντρα στην ομάδα της Κερατέας τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα, καθώς επικράτησε 3-0, με τα τέρματα να έχουν σημειωθεί μέχρι το 60’.

Αυτά έκανε στα δύο ματς εντός έδρας, γιατί στην μοναδική του έξοδο μακριά από την πόλη του φέτος έχει μία ήττα, αυτή από το Κορωπί με 1-0. Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα, φάνηκαν και οι αδυναμίες της ομάδας, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου