Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Για τη... ρεβάνς στο Κύπελλο!

Τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου υποδέχεται και πάλι ο Παλληνιακός την Τετάρτη στις 4 μ.μ., μόνο που αυτή την φορά οι δύο ομάδες κοντράρονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΑΝΑ. Το παιχνίδι είναι νοκ – άουτ, δηλαδή όποιος νικήσει περνάει στο επόμενο γύρο, ενώ αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, θα έχουμε παράταση και μετά πέναλτι.

Η ομάδα της Παλλήνης θα αγωνιστεί με όλα της τα... όπλα έχοντας διπλό στόχο, την πρόκριση στον επόμενο γύρο και την... εκδίκηση για την ήττα της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο με 2-1 για το πρωτάθλημα. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του έχουν αφήσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο ματς και πλέον είναι πανέτοιμοι για την δεύτερη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο Παλληνιακός ενδιαφέρεται για το Κύπελλο και θέλει να διακριθεί στην διοργάνωση, ενώ πολλοί θεωρούν πως με νίκη θα μπορέσει να αποκτήσει ψυχολογία η ομάδα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα και τις δύο σερί ήττες του πρωταθλήματος. Την προσπάθεια των Παλληνιωτών αναμένεται να στηρίξουν και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι πάντα βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια του συλλόγου.

Εάν ο Παλληνιακός προκριθεί, στην φάση των «32» του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας και πάλι την Δόξα Κορωπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου