Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κακός ο Παλληνιακός, έχασε 1-2 από τον Ολυμπιακό

Κακή εμφάνιση για τον Παλληνιακό στο ματς με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου πριν λίγες ώρες στο γήπεδο της Παλλήνης και ήττα με 1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν ίσως χειρότεροι και από την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα, όπου έχασαν στην Άνοιξη από την Σταμάτα με 3-1 και γνώρισαν την τρίτη τους ήττα για φέτος, σε τέσσερα ματς. 

Ένα αρνητικότατο ξεκίνημα, που σαφέστατα προκαλεί πονοκεφάλους και προβληματισμούς στην οικογένεια του Παλληνιακού…


Όσο για το ματς, ήταν κακό γενικά. Λίγες φάσεις, λίγες σωστές επιθετικές πρωτοβουλίες και από τους δύο αντιπάλους και αν το 90λεπτο ολοκληρωνόταν με 0-0 δεν θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση. 

Τώρα, πως από το 0-0 φτάσαμε στο… over, μην νομίζετε πως θέλει και πολύ. Δύο στημένες φάσεις και η αδράνεια της άμυνας της Παλλήνης έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους με τον Τσέλα να μπούνε μπροστά στο σκορ με 0-2 χωρίς να το καταλάβει κανείς. 

Πρώτα στο 10 και έπειτα στο 37’ ο Ολυμπιακός με στημένα πήρε προβάδισμα και έπειτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τον μετριότατο προς κακό Παλληνιακό να ανατρέψει την κατάσταση. 

Το 1-2 έγινε μάλιστα με αυτογκόλ του Μεταλληνού στο 58’. Κάπως έτσι βγήκε… over, ένα ματς του… 0-0.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσαρης, Ρακιντζόπουλος, Αλβανός, Καρακάσης, Μπούρας (39’ Σιαδήμας), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (58’ Παπασαράντος), Μπερτσιάς, Κούσης (57’ Ζώκος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Λέκα (66’ Κολώνης), Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Πατσιωνίδης, Τζέλα, Τσιούμας (80’ Ταβερναράκης), Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης (89’ Νικολάου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου