Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Εμπειρία κάτω από τα δοκάρια!

Τη θέση του βασικού στα γκολπόστ του Παλληνιακού κέρδισε ξανά τις τελευταίες αγωνιστικές ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν ως δεύτερος τερματοφύλακας.

Ο έμπειρος όμως πορτιέρο πήρε την ευκαιρία στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και από τότε δεν έβγαλε την φανέλα του βασικού. Έχει ήδη τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, καθώς την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Δόξα έδωσε τα γάντια του στον Μπακόλα.

Ωστόσο, στο ματς του Σαββάτου με τον Κεραυνό Κερατέας επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και παρά την ήττα, ήταν εξαιρετικός. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ στο 90’, ενώ υπήρχαν στιγμές που κράτησε το μηδέν με εξαιρετικές ενέργειες.

Ο Χριστοφιλέας έχει την εμπειρία που χρειάζεται η θέση, καθώς έχει παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα του, ενώ και πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Παλληνιακό και η επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα, έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως και ο Μπακόλας είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και ήταν απολύτως λογικό να δεχθεί κάποια γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, όταν συνολικά η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα το μέλλον είναι δικό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου