Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Χτύπησε» ξανά ο γνωστός επόπτης!

Μπορεί ο Παλληνιακός το Σάββατο να νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τον Νικηφόρο, όμως τα λάθη της διαιτησίας δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητα. Όπως δεν πέρασε απαρατήρητη και η παρουσία του επόπτη Μήταρη, που ήταν και στην ήττα της πρεμιέρας από την Σταμάτα, όταν και είχαμε πάλι πολλά λάθη εναντίον των Παλληνιωτών.

Στην παιχνίδι με τον Νικηφόρο λοιπόν, ο κύριος Μήταρης ήταν ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς χωρίς την παρουσία του, πολύ δύσκολα οι γηπεδούχοι θα γύριζαν το ματς από 0-1 σε 2-1! Η ομάδα του Γέρακα πέρασε μπροστά στο σκορ στο 27’ με πέναλτι, το οποίο δεν είδε ο διαιτητής, αλλά είδε ο επόπτης!

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη φάση, ο διαιτητής έτρεξε να δώσει κίτρινη κάρτα στον Βεντούρη για θέατρο, ωστόσο ο επόπτης Μήταρης του άλλαξε γνώμη και τελικά έδωσε πέναλτι υπέρ του Νικηφόρου για το μαρκάρισμα του Ρακιντζόπουλου!

Αυτό λοιπόν είναι ήδη το δεύτερο παιχνίδι μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου ο Παλληνιακός συναντάει τον συγκεκριμένο επόπτη και αδικείται από απόφασή του! Θυμίζουμε, πως ο κύριος Μήταρης ήταν και στην ήττα της πρεμιέρας από την Σταμάτα με 3-1 και με τις αποφάσεις του είχε… βγάλει εκτός αγώνα τους Παλληνιώτες.

Σε εκείνο το ματς οι άνθρωποι της ομάδας «φώναζαν» κυρίως για το δεύτερο και το τρίτο γκολ των αντιπάλων, καθώς στο δεύτερο δεν υπήρξε ποτέ το φάουλ από την εκτέλεση του οποίου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο τρίτο έχει προηγηθεί καθαρό επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου