Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα!

Ο Παλληνιακός κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, όπου και πήρε την πρόκριση με 1-0, πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου έδειξαν ένα μικρό... δείγμα του ποδοσφαίρου που μπορούν να αποδώσουν και πλέον ανυπομονούμε για την συνέχεια!

Αν και το ματς της Τετάρτης ξύπνησε αρχικά... άσχημες μνήμες, καθώς παρά τις πολλές ευκαιρίες και την ανωτερότητα των Παλληνιωτών η μπάλα δεν έμπαινε μέσα, ωστόσο το τελικό 1-0 άφησε τους πάντες ικανοποιημένους. Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ήρθε η επιτυχία του Κυπέλλου, η οποία όχι μόνο φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών και των φιλάθλων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά δείχνει έμπρακτα πως αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες!

Το τελικό 1-0 και το γεγονός πως η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση, σίγουρα αδικεί το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου, καθώς στην κανονική διάρκεια του ματς ο Παλληνιακός έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και αν ήταν λίγο τυχερός θα μπορούσε να είχε... τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Τρία τετ α τετ έχασε ο Μητσιάρας και δύο κεφαλιές πριν σκοράρει ο Μπερτσιάς, ενώ ο Πάσσαρης είχε και δοκάρι!

Η πρόκριση και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, μας... άνοιξε την όρεξη για την συνέχεια και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες αναμετρήσεις!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου