Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το δυνατό ξεκίνημα και η μοναδική ήττα!

Εξαιρετική δύσκολη είναι η αποστολή του Παλληνιακού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με το Κορωπί. Ο αντίπαλος διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και δικαιολογημένα βρίσκεται μετά από πέντε αγωνιστικές στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς!

Το Κορωπί έχει ξεκινήσει την χρονιά πάρα πολύ καλά και δικαιολογημένα κάνει όνειρα για άνοδο, αφού μετά από πέντε αγώνες μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ και έχει πετύχει επτά!

Η αντίπαλος του Παλληνιακού την Κυριακή ξεκίνησε την σεζόν με «διπλό», καθώς πέρασε από τη Μάχη Μαραθώνα με 2-1, συνέχισε με το 1-0 εντός επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, ενώ την τρίτη εβδομάδα σκόρπισε στον Γέρακα τον Νικηφόρο με 3-0! Στο τέταρτο ματς όμως της σεζόν, αυτός εκτός έδρας κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο και δίκαια ηττήθηκε με 2-0.

Το Κορωπί πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και την προηγούμενη εβδομάδα μέτρια εμφάνιση στον επεισοδιακό αγώνα με τον Κεραυνό Κερατέας, ωστόσο τελικά πήρε τη νίκη με 1-0. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα, ωστόσο δεν πρέπει να φοβίζει τους Παλληνιώτες, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνει να μην… πατάει πολύ καλά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάχη Μαραθώνα 1 : 2 Κορωπί
Κορωπί 1 : 0 Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου
Νικηφόρος 0 : 3 Κορωπί
Θύελλα Ραφήνας 2 : 0 Κορωπί
Κορωπί 1 : 0 Κεραυνός Κερατέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου