Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δεν κρατάει το μηδέν μακριά από την Παλλήνη!

Δύσκολα ή εύκολα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του μέχρι στιγμής ο Παλληνιακός έχει δεχθεί γκολ. Ακόμα και στο μοναδικό «διπλό» που έχει κάνει, είδε δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στα δικά του δίχτυα!

Οι Παλληνιώτες μετά και την συμπλήρωση της έβδομης αγωνιστικής, έχουν δώσει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία μετράνε τρεις ήττες και μία νίκη. Κοινός παρανομαστής όμως και στα τέσσερα ματς, είναι η παραβίαση της εστίας του Παλληνιακού.

Η αρχή στην πρεμιέρα, όπου ήρθε η ήττα με 3-1 από την Σταμάτα, ενώ γκολ δέχθηκε η ομάδα και στον Μαραθώνα, όπου αν και άδικα αφού ήταν καλύτερη και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0. Ίδιο σκορ είχαμε και το Σάββατο, όπου ο Παλληνιακός έχασε με 1-0 με γκολ στο 90’ από τον Κεραυνό Κερατέας.

Ωστόσο, οι Παλληνιώτες έχουν δεχθεί γκολ και μάλιστα δύο και στο μοναδικό παιχνίδι που έχουν νικήσει εκτός έδρας μέχρι τώρα, αυτό κόντρα στον Νικηφόρο. Μπορεί το τελικό 3-2 να σκόρπισε χαμόγελα, ωστόσο η μπάλα κατέληξε δύο φορές στα δίχτυα του Παλληνιακού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σταμάτα    3 : 1     Παλληνιακός   
Μάχη Μαραθώνα    1 : 0     Παλληνιακός   
Νικηφόρος    2 : 3     Παλληνιακός   
Κεραυνός Κερατέας    1 : 0     Παλληνιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου