Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Συγχαρητήρια στον Παλληνιακό!

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία του Παλληνιακού έμειναν οι άνθρωποι του Κορωπί, οι οποίοι μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης και παρά την ήττα τους, έδωσαν συγχαρητήρια στους Παλληνιώτες.

Τα… μπράβο αυτά έρχονται λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στο Κορωπί και τον Κεραυνό Κερατέας, όπου είχαμε καταγγελίες, ανακοινώσεις και παρέμβαση της αστυνομίας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, τα πράγματα κύλησαν πολύ ήρεμα για το Κορωπί και οι άνθρωποι της ομάδας αναγνώρισαν την προσπάθεια που έκανε ο Παλληνιακός για να τους ικανοποιήσει. Μάλιστα, αφού μοίρασαν συγχαρητήρια στους διοικούντες της ομάδας της Παλλήνης μετά το φινάλε του ματς, υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΨΟΓΗ , ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ...ΣΥΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή