Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Να συνεχίσει το σερί στην Κερατέα!

Πολύ γρήγορα οφείλουν να ξεχάσουν στον Παλληνιακό τη μεγάλη επιτυχία του Κυπέλλου και την πρόκριση κόντρα στην Δόξα Κορωπίου, καθώς το Σάββατο επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με το εκτός έδρας παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας (16.30). Οι Παλληνιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο απέναντί τους θα βρουν μία εξαιρετική ομάδα, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μία ακόμα δύσκολη αποστολή λοιπόν, καλούνται να φέρουν εις πέρας ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν σταματάνε να πανηγυρίζουν! Το σερί  ξεκίνησε από το Κύπελλο και το 1-0 στην παράταση επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, στην συνέχεια είχαμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα, 3-2 επί του Νικηφόρου και 1-0 επί του Κορωπίου και μετά ξανά Κύπελλο και το 3-1 στην παράταση κόντρα στην Δόξα Κορωπίου. Για να συνεχιστεί όμως το σερί, ο Παλληνιακός θα πρέπει να πραγματοποιήσει άλλη μία εξίσου καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι του το Σάββατο με τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο αντίπαλος του Παλληνιακού έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με δέκα βαθμούς. Μέχρι στιγμής μετράει δύο νίκες εντός έδρας σε ισάριθμα ματς, ενώ εκτός έχει δύο ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με καλό ρόστερ, που έχει ως στόχο την άνοδο. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως έχει μεγάλη εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική! Οι Παλληνιώτες όμως δεν έχουν λόγο να φοβηθούν το ματς, καθώς ήδη μετράνε δύο νίκες κόντρα στα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας. Το Κορωπί και την Δόξα Κορωπίου.

Η ομάδα της Παλλήνης, αν και είχε μόλις δύο ημέρες από τον αγώνα του Κυπέλλου, έχει προετοιμαστεί για αυτό το ματς και αναμένεται να δώσει άλλη μία σκληρή μάχη, με στόχο να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου