Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Και τώρα η πρόκριση!

Ελάχιστα κράτησαν τα πανηγύρια του Παλληνιακού για τη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στο Κορωπί, καθώς την Τετάρτη στις 16.00 υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου για την ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στην Δόξα Κορωπίου. Οι παίκτες οφείλουν λοιπόν να ξεχάσουν τον θρίαμβο της Κυριακής και να στρέψουν την προσοχή τους σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.
Οι Παλληνιώτες θα είναι και στην Τρίτη φάση του Κυπέλλου γηπεδούχοι, καθώς θυμίζουμε πως στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει εντός έδρας με 1-0 στην παράταση τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Από εκείνο το παιχνίδι έχει αρχίσει μάλιστα και το σερί του Παλληνιακού, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, δύο στο πρωτάθλημα κόντρα στον Νικηφόρο και το Κορωπί και μία στο Κύπελλο.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς την Τετάρτη ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του έχουν να ξεπεράσουν ακόμα ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Η Δόξα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑΝΑ με πέντε νίκες και μία ισοπαλία μετά από έξι αγωνιστικές! Δεν έχουν δηλαδή ακόμα ήττα, στοιχείο που δείχνει πόσο δυνατό ρόστερ διαθέτουν και σε τι κατάσταση βρίσκονται την δεδομένη στιγμή.

Ωστόσο, ο Παλληνιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, βρίσκεται επίσης σε καλή φόρμα και θα παίξει με όλα του τα «όπλα» για να πάρει μία μεγάλη πρόκριση. Άλλωστε, θα έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο ματς της Τετάρτης. Την παρουσία του κόσμου. Οι Παλληνιώτες φίλαθλοι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου