Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πέταξε άλλους δύο βαθμούς ο Παλληνιακός (1-1 με τη Σταμάτα)

Άλλους δύο βαθμούς πέταξε ο Παλληνιακός εντός έδρας αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Σταμάτα η οποία έχει να πάρει τρίποντο από τις 3 Νοεμβρίου!!!


Μετριότατοι για ένα ακόμα παιχνίδι οι Παλληνιώτες, άφησαν να περάσει ένα ημίχρονο ανεκμετάλλευτο και μέχρι να ξυπνήσουν στο δεύτερο μέρος και να μπούνε πιο δυνατά στο ματς, είχαν ήδη βρεθεί πίσω στο σκορ με τέρμα του Οικονομόπουλου (62’). Οι γηπεδούχοι από εκεί και μετά ανέβασαν ρυθμό και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 82’ με τέρμα του Σιαδήμα.

Ως το φινάλε όμως του ματς, οι επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων δεν καρποφόρησαν και έτσι δεν ήρθε δεύτερο τέρμα. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Παλληνιώτες μάλιστα να μένουν και με δέκα παίκτες, έπειτα από αποβολή του σκόρερ τους, του Σιαδήμα, με δεύτερη κίτρινη στο 86’.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Κιούρκος): Μπακόλας, Μπούρας (68′ Κοκκινάκης, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Κούνας (46′ Αλβανός), Ντρένοβα, Πάσαρης, Παπασαράντος (58′ Καστής), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

ΣΤΑΜΑΤΑ (Παπαδόπουλος): Πετράδης, Δημητρίου (61′ Τσεβάς Κ.), Ζινχίρια, Μπόρας, Λιόλιος, Στάπας, Κρυεμάδης (75′ Καλογήρου), Δεσύλας, Οσμανάι, Τσεβάς, Οικονομόπουλος (86′ Ντιουφ).


5 σχόλια:

  1. mallon se allo paixnidi eprepe na isoun.....pes kai gia ta 2 penaldi pou den edose...kai min ksexnas oti ston proto guro itan 3-0 sto 24.....na grafete ta pragmata opos ginonte kai oxi opos sas boleboun.kai kati akoma...tha doyme sto telos pou tha termatisi i stamata kai poy i pallini file gianni....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον και εσυ αλλο ματς εβλεπες αυτα τα πεναλτι δεν δινοωται πουθενα!

      Διαγραφή
  2. προς το παρον η παλληνη χαιρεται για την προκριση στα ημιτελικα του κυπελλου. για το που θα τερματισει ο καθενας ας το δουμε τον απριλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον η Παλληνη κανει μια πολυ καλη πορεια στο κυπελο... Αν εισουν σημερα στο γηπαιδο θα καταλαβαινες οτι η ομαδα εχει ταλεντο... Οσο για το τι θεση θα τερματισει ειναι δικια της δουλεια!

      Διαγραφή
  3. Θεωρώ ότι οι περιπτώσεις πέναλτι για τις οποίες μιλάς φίλε αναγνώστη δεν ήταν κάτι το εξόφθαλμο γι' αυτό και δεν αναφέρθηκα. Όσο για το πρώτο ματς, φυσικά και είχαμε γράψει για τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας σας. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθώ ξανά. Όσο για το σε ποια θέση θα τερματίσει η Σταμάτα, εύχομαι πραγματικά να την δείτε όσο ψηλότερα θα θέλατε, δεν υπάρχει καμία εμπάθεια απέναντι στην ομάδα σας από την πλευρά μου. Ίσα - ίσα που παίζει και ο Τσεβάς, ένα παιδί που εκτιμούσα και συμπαθούσα ιδιαίτερα όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Σου σημειώνω ότι ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε διάφορες εφημερίδες, σάιτ και ραδιόφωνα εδώ και σχεδόν 15 χρόνια. Καλή χρονιά εύχομαι. Γιάννης Μαραζιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή