Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Στο -8 από πέρυσι, αλλά…

Ο πρώτος γύρος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ολοκληρώθηκε με τον Παλληνιακό να έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς. Πόσους είχε πέρυσι στην αντίστοιχη περίοδο όμως;

Κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου, σίγουρα οι Παλληνιώτες θα σκέφτονται πως θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα. Μετά από 15 αγώνες έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς, έχοντας συνολικά (εντός και εκτός έδρας) τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Κάνοντας όμως μία σύγκριση με την σεζόν 2011-12, βλέπουμε πως πέρυσι η ομάδα της Πλαλήνης είχε ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα. Στο τέλος του πρώτου γύρου (τότε ήταν 17 αγωνιστικές γιατί ήταν και περισσότερες ομάδες) είχαν συγκεντρώσει 23 βαθμούς και είχαν συνολικά επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.

Ενώ στις 15 πρώτες αγωνιστικές, στον αντίστοιχο πρώτο γύρο για φέτος, ο Παλληνιακός είχε συγκεντρώσει 22 βαθμούς και απλά είχε μία λιγότερη ισοπαλία και μία λιγότερη ήττα.

2 σχόλια:

  1. Η ομάδα περσυ είχε 4-5 παλληνιώτες που παιξανε στα περισσοτερα ματς του πρωταθλήματος και μικρότερο μέσο όρο ηλικίας παιχτών απο φετος και είχε 23 βαθμούς!Φετος τα παιδια της παλληνης ειναι 2-3 με το ζορι και δεν εχουν παίξει και σε πολλα ματς και με 4-5 προσθήκες παραπανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομαδα θα τα παει καλυτερα απο τον πρωτο γυρο χριαζεται την στηριξει του κοσμου. Τα παιδια εχουν ταλεντο και το εχουν δηξει και ειμαι σιγουρος οτι θα φανει και στον δευτερο γυρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή