Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Έτοιμοι για ακόμα μία μεγάλη πρόκριση!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, καθώς ο Παλληνιακός την Τετάρτη το μεσημέρι (14.30) θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βάρης με στόχο την πρόκριση στους «τέσσερις» της διοργάνωσης.


Η ομάδα της Παλλήνης μπορεί να μην βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από ακόμα μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα (1-1) με την Σταμάτα, ωστόσο στο Κύπελλο... μεταμορφώνεται. Μέσα στο 2012 άλλωστε, ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του πανηγύρισαν τρεις μεγάλες προκρίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, Δόξα Κορωπίου και Ολυμπιακό Λαυρίου.

Οπότε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Παλληνιώτες θα κοντραριστούν με ομάδα Δ' Εθνικής, όπως είναι ο Αστέρας Βούλας. Αυτό σημαίνει πως έχουν και την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να πάρουν την τεράστια πρόκριση, ακόμα και αν δεν... πετάνε αυτή τη χρονική στιγμή.

Απέναντί τους βέβαια, θα είναι ο Αστέρας ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και συμμετέχει συγκεκριμένα στον ένατο όμιλο, όπου μετά από δέκα αγωνιστικές βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς! Η ομάδα της Βάρης έχει συνολικά επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ μακριά από το γήπεδό της (που μας ενδιαφέρει) έχει μέχρι τώρα τρεις νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 13-5.

Τα στατιστικά και οι εμφανίσεις του Αστέρα μέχρι στιγμής, δείχνουν πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, ωστόσο ο Παλληνιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Ο Κιούρκος και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και όλη η Παλλήνη περιμένει να πανηγυρίσει άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παμπαιανικός – Τριγλία (16.00)
Παλληνιακός – Κυανούς Αστήρ Βάρης (14.30)
Θύελλα – Κορωπί  (14.30)
Δόξα Αγ. Άννας – Κεραυνός (14.30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου