Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κιούρκος και Γιαβρούδης και στα ημιτελικά του 1991…


Στην ιστορία του ο Παλληνιακός έχει συμμετάσχει άλλες δύο φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ήταν το 1991 και το 2009. Το 1991 αποκλείστηκε με 1-0 από τον Εθνικό Αστέρα και το 2009 αποκλείστηκε από την Τριγλία Ραφήνας σε διπλά παιχνίδια. 

Αξίζει να αναφέρουμε όμως κάποια πράγματα για την αναμέτρηση του 1991 καθώς σε εκείνο το παιχνίδι, αγωνιζόντουσαν με την φανέλα της ομάδας και δύο νυν μέλη της οικογένειάς της. Ο προπονητής, ο Σωκράτης Κιούρκος (του στερήθηκε και καθαρό πέναλτι μάλιστα σε εκείνο το ματς, όπως καταμαρτυρούν οι Παλληνιώτες...) και ο γενικός αρχηγός της, ο Γρηγόρης Γιαβρούδης. 

Η μοίρα το έφερε οι δυο τους φέτος να συναντηθούν ξανά στον Παλληνιακό και να συνδέσουν τα ονόματά τους με μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας.

Σε εκείνο το ματς αγωνιζόταν και ο ξάδερφος του νυν προέδρου του συλλόγου, ο Παναγιώτης Μερτρύρης (συνονόματοι). 

Επίσης στην αποστολή (πιτσιρικάς τότε), ήταν και ο Γιώργος Ζάβρας, αγαπητό μέλος και της σημερινής οικογένειας του Παλληνιακού (ο γιός του μάλιστα έχει πάρει την σκυτάλη καθώς παίζει στις Ακαδημίες του συλλόγου).

Θυμίζουμε την ενδεκάδα πριν από σχεδόν 21 χρόνια, για να αναπολήσουν οι παλαιότεροι και για να μαθαίνουν οι νεότεροι: 

Στέφωσης, Βορβολάκος, Παπαδόπουλος, Λίτσιος, Καλογερόπουλος, Μερτύρης, Ρασιδάκης, Αραχωβίτης, Κιούρκος, Γαβαλάς, Γιαβρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου