Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ήρθε η ώρα για νίκη!

Ο Παλληναικός υποδέχεται την Κυριακή (15.00) τη Μάχη Μαραθώνος για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Άλλωστε, τέσσερις σερί ισοπαλίες, είναι πάρα πολλές για την ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου.

Οι Παλληνιώτες οφείλουν αύριο να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο ή πιο σωστά να παίξουν όπως στο Κύπελλο και να επιστρέψουν επιτέλους στις νίκες. Προέρχονται άλλωστε από τέσσερις σερί ισοπαλίες με Γλυκά Νερά, Άρη Βούλας, Σταμάτα και Λαυρεωτική και δεν έχουν περιθώρια για ακόμα μία «γκέλα».

Η ομάδα της Παλλήνης βρίσκεται στην 17η θέση με 17 πόντους και μετά τη σημερινή νίκη του Αήττητου Σπατών έχει... μπλέξει, αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πράγματα έχουν «σοβαρέψει» και ο Παλληνιακός θέλει μόνο νίκη για να... ξεκολλήσει.

Απέναντί του άλλωστε, θα έχει μία ομάδα η οποία σίγουρα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Μάχη Μαραθώνος αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, στις οποίες μετράει τέσσερις ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες. Δύο βαθμοί δηλαδή σε έξι εβδομάδες, σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, οι Παλληνιώτες έχουν την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ανέβουν και πάλι στις πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε, αυτή την φορά θα έχουν δίπλα τους και τον κόσμο και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου