Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έχασε αλλά παραμένει στο κόλπο ο Παλληνιακός

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Κεραυνός και Παλληνιακός πριν από λίγη ώρα στην Κερατέα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, αλλά τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει η ρεβάνς στην Παλλήνη και το σκορ αυτό δίνει πολλές ελπίδες στους Παλληνιώτες για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Μάλιστα, οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου έχασαν μοναδική ευκαιρία να φύγουν με το 1-1 από την Κερατέα όταν στο 90’ το εκπληκτικό ψαλιδάκι του Μπερτσιά σταμάτησε στο δοκάρι του Παππά!
Η μπάλα δεν έκανε το χατίρι σε εκείνη την φάση στον άσο του Παλληνιακού και όλοι στην  Παλλήνη τραβούσαν τα μαλλιά τους, μη μπορώντας να πιστέψουν στην ατυχία τους.
Πάντως στο πρώτο μέρος, ο Παλληνιακός ήταν εκείνος τυχερός. Διότι η Κερατέα είχε δύο – τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και δικαιούνταν και ένα ακόμα τέρμα. Αλλά λίγο η αστοχία των επιθετικών τους, λίγο ο καλός χθες Μπακόλας που έβγαλε δύο δύσκολες φάσεις, κράτησαν το σκορ στο 1-0, έτσι όπως διαμορφώθηκε από το 38’ της αναμέτρησης με κεφαλιά του Αναγνώστου έπειτα από εκτέλεση στημένης φάσης (για μια ακόμη φορά…).
Στην επανάληψη πάντως ο Παλληνιακός ισορρόπησε το ματς, είχε κι εκείνος κάποιες θετικές προσπάθειες απέναντι από τα αντίπαλα γκολπόστ και στάθηκε όπως προαναφέραμε  πολύ άτυχος στο φινάλε με το δοκάρι του Μπερτσιά.
Όλα όμως είναι ανοιχτά για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και αναμένουμε πια όλοι μας με αγωνία την ρεβάνς στην Παλλήνη…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Παππάς, Παπασωτηρείου, Λιούμοης, Παπακλεισούρας, Αναγνώστου, Πρίφτης, Ευφρεμίδης (82’ Παπαγιάννης), Κριενόβι, Ρώμας Δ. (69’ Σταμάτης), Κοντογιάννης, Κατσίκης (59’ Ρώμα Γ.).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσαρης, Ρακιντζόπουλος (67’ Μπούρας), Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Παπασαράντος (54’ Κοβάνης), Μπερτσιάς, Ζώκος (87’ Καστής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου