Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πέτυχε 3 γκολ, δεν πήρε και 2 πέναλτι ο Παλληνιακός


Επιστροφή στις νίκες για τον Παλληνιακό πριν λίγες ώρες στο γήπεδο της Παλλήνης και μάλιστα με ένα 45λεπτο… απόλαυση! Μπορεί βέβαια να μας καρδιοχτύπησαν οι παίκτες του Κιούρκου στο πρώτο μέρος, αλλά τελικώς, τα… καλά μας τα κρατούσαν για το τέλος.


Νίκη με 3-1 και τρεις πολύτιμοι βαθμοί στο σακούλι, που λογικά θα αποτελέσουν και την αρχή της αντεπίθεσης του Παλληνιακού ως το φινάλε της σεζόν. Και το γράφουμε αυτό, διότι επιμένουμε, πως η ποιότητα αυτής της ομάδας, δεν είναι τέτοια που να της αξίζει η σημερινή της θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Πάντως και στο πρώτο ημίχρονο χθες, οι Παλληνιώτες εμφάνισαν τις γνωστές φετινές τους «αρρώστιες». Κάκιστοι ήταν για να είμαστε ακριβείς, χρειάστηκε να ακούσουν τις έντονες παρατηρήσεις στην ανάπαυλα από τον προπονητή τους για να συνέλθουν. Και το αποτέλεσμα στην επανάληψη ήταν εκπληκτικό!

Η Μάχη είχε προηγηθεί στο 31’ με τον Μήχα και είχε πάει με μαξιλαράκι το ένα αυτό τέρμα στα αποδυτήρια, αλλά ο Ντρένοβα και ο Μπερτσιάς είχαν άλλες σκέψεις για την κατάληξη του ματς…

Στο 46’ μόλις, ο δεινός σκόρερ του Παλληνιακού επωφελήθηκε αναταραχής στην άμυνα της ομάδας του Μαραθώνα και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-1. Ο Μπερτσιάς πανηγύρισε έξαλλα και φώναζε στους συμπαίκτες του για να τους εμψυχώσει προκειμένου να ολοκληρωθεί στα επόμενα λεπτά η ανατροπή.

Στο 64’ ο Μπερτσιάς έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε ξεκάθαρα από τα χέρια του Πλατσιώτα, με τον ρέφερι Χριστοδούλου όμως να μην αντιλαμβάνεται το εξόφθαλμο πέναλτι! Το άγχος άρχισε να κυριεύει τους Παλληνιώτες όσο περνούσε ο χρόνος, παρ’ όλα αυτά πίεζαν και ήταν πολύ καλοί. Και τελικά, εκείνος που… επιμένει, στο τέλος δικαιώνεται.

Ο Ζώκος (είχε περάσει αλλαγή) στο 87’) έλυσε τον γρίφο στην επίθεση της ομάδας του και βρισκόμενος την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (2-1), ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή προσπάθεια του Ντρένοβα που είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ του.

Και στο 90’ ο Ντρένοβα υπήρξε ξανά πρωταγωνιστής, όταν ελίχθηκε όμορφα από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μπερτσιά, που εκείνος ήταν (και πάλι) στη σωστή θέση για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν άλλο ένα γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά ο διαιτητής τους αρνήθηκε άλλο ένα ξεκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Σκεντούλη από τον Βοτσίδη.

Οι άνθρωποι του Παλληνιακού έβλεπαν μετά το τέλος της αναμέτρησης το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις και απορούσαν πως ο ρέφερι δεν πήρε χαμπάρι τις εξόφθαλμες παραβάσεις!!!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Δημητρακάκης (82’ Καστής), Ντρένοβα, Σιαδήμας, Κούνας (46’ Σκεντούλη), Μπερτσιάς, Κοβάνης (71’ Ζώκος).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Βοτσίδης, Τσέπας, Μπισμπιρούλας, Χαμάμης Ν. (46’ Γρίβας), Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (69’ Χατζηπέτρος), Νταής, Ενέι, Μήχας, Χατζηλίας (90’ Χαμάμης Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου