Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μπλακ–άουτ 17 λεπτά και ήττα 3-1 για Παλληνιακό…

Ο Παλληνιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου πριν από λίγες ώρες και γνώρισε την ήττα με 3-1.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν κάποιες κακές στιγμές στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κατόρθωσαν να φτάσουν σε αυτό το τρίποντο, χωρίς όμως η εικόνα του ματς να έδειχνε στο πρώτο μέρος ότι θα είχαμε μια εύκολη επικράτηση όπως και εξελίχθηκε.
Οι δύο αντίπαλοι πήγαν με 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον Χριστοφιλέα να έχει σταματήσει εντυπωσιακά στο 10’ αντίπαλο επιθετικό σε τετ-α-τετ και τον Κοβάνη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 30’ για να βάλει τον Παλληνιακό μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες του Κιούρκιου έπαθαν… μπλακ άουτ για 17 λεπτά και έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει μια νίκη χωρίς να κοπιάσει.
Στο 58’ ο Τζέλλα σε στημένη φάση, με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 64’ ο ίδιος παίκτης με σουτ πήγε το σκορ στο 2-0 και στο 75’ ο Αλβανός με αυτογκόλ έφερε τον ματς στο 3-0
Ο Παλληνιακός το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Κοβάνη (3-1) έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθειά του και σωστή εκτέλεση στο φινάλε της φάσης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσαρης, Ρακιτζόπουλος, Κοκκινάκης (80’ Ζώκος), Καρακάσης, Δημητρακάκης (64’ Αλβανός), Ντρένοβα, Σιαδήμας, Σκεντούλη (70’ Παπασαράντος), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου