Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Έχει να νικήσει… από πέρυσι!

Η Μάχη Μαραθώνα, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Παλληνιακός για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερά της…

Η αντίπαλος των Παλληνιωτών αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ η τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο ήταν στις 25 Νοεμβρίου 2012, στο 2-1 εντός έδρας με την Σταμάτα.

Από τότε και ύστερα μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Μάχη έχασε 1-0 από την Θύελλα Ραφήνας, 3-0 από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφανου, 5-1 από τον Νικηφόρο και 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα από τον Κεραυνό Κερατέας. Αντίθετα, «χ» έφερε κόντρα σε Λαυρεωτική και Κορωπί, εκτός έδρας και τις δύο φορές.

Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν πως η ομάδα του Μαραθώνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά και ότι έχουν αδυναμίες, αφού και στα έξι ματς έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ. Αυτό πρέπει  μάλλον να εκμεταλλευτεί ο Παλληνιακός και να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του έχουν μελετήσει πολύ τον αντίπαλο και ξέρουν που… να χτυπήσουν. 

Αναλυτικά τα τελευταία αποτελέσματα:

Λαυρεωτική 3 : 3 Μάχη Μαραθώνα
Μάχη Μαραθώνα 0 : 1 Θύελλα Ραφήνας
Μάχη Μαραθώνα 0 : 3 Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου
Νικηφόρος 5 : 1 Μάχη Μαραθώνα
Κορωπί 2 : 2 Μάχη Μαραθώνα
Μάχη Μαραθώνα0 : 1 Κεραυνός Κερατέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου