Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κυνηγάει την άνοδο ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι… άτρωτος!

Ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από 18 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 38 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο πλέον Θύελλα Ραφήνας.

Μάλιστα, σε αυτή την θέση υποχώρησαν μετά από τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς νωρίτερα με ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών και 12 αγώνων χωρίς ήττα, είχαν βρεθεί μέχρι και στην κορυφή.

Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές όμως , βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, καθώς μετράει τρεις ήττες από Θύελλα Ραφήνας, Νικηφόρο και Κεραυνό Κερατέας και μόλις μία νίκη κόντρα στο Κορωπί.

Σίγουρα πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, ωστόσο τα τελευταία της παιχνίδια… δείχνουν τον δρόμο στους Παλληνιώτες. Η ομάδα του Αγίου Στεφάνου αποδείχθηκε πως δεν είναι αήττητη και για αυτό αν ο Παλληνιακός δείξει το καλό του πρόσωπο, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου