Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ξεκίνημα με το... δεξί!

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει στο 2013 ο Παλληνιακός, ο οποίος το Σάββατο (15.00) ξεχνάει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και ρίχνεται και πάλι στη... μάχη του πρωταθλήματος, αφού υποδέχεται την Σταμάτα για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ.


Η ομάδα της Παλλήνης, που έκλεισε το 2012 με 15 βαθμούς και αήττητη για τρεις σερί αγωνιστικές με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, θέλει αύριο να συνεχίσει με καλά αποτελέσματα, αφού στόχος δεν είναι φυσικά η εξασφάλιση της παραμονής, αλλά η παρουσία του συλλόγου από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω.

Οι Παλληνιώτες λοιπόν, κόντρα στην Σταμάτα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το «τρίποντο», καθώς η αντίπαλός τους είναι ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, στις οποίες έχει έξι ήττες και μόλις μία ισοπαλία, ενώ συνολικά μόνο τέσσερις φορές μέχρι τώρα έχει φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.
Βέβαια, στην Παλλήνη δεν ξεχνάνε πως η μία από αυτή τη νίκη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε αυτούς και μάλιστα με το «βαρύ» 3-1 και για αυτό θέλουν την... άτυπη ρεβάνς. Ευκαιρία είναι λοιπόν το Σάββατο και να να νικήσουν και να... εκδικηθούν για την τριάρα.

Άλλωστε, σε αυτό το παιχνίδι οι Παλληνιώτες θα έχουν και την βοήθεια των φιλάθλων τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο πρώτο παιχνίδι του 2013.


Άντε και καλό... ποδαρικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου