Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Με χρυσά γράμματα το όνομα του Κιούρκου στην ιστορία του Παλληνιακού!


Πρωτομάστορας της μεγάλης επιτυχίας χθες για τον Παλληνιακό, δεν ήταν φυσικά κανείς άλλος από τον Σωκράτη Κιούρκο. Ιδανικό το κοουτσάρισμά του, οδήγησε τον σύλλογο σε μια σπουδαία στιγμή. 


Ο Κιούρκος είναι ο προπονητής, που καταφέρνει να συνδέει το όνομά του με τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του Παλληνικού. 

Μακράν και ξεκάθαρα ο πιο επιτυχημένος τεχνικός που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πάγκο. Δεν είναι μόνο η φετινή επιτυχία με την συμμετοχή στους τέσσερις του κυπέλλου (και που ξέρουμε ακόμα που θα σταματήσει η ομάδα…).

Ο Σωκράτης σε κάθε πέρασμά του από τον Παλληνιακό έχει αφήσει το στίγμα του. Προπονητής άλλωστε του κλαμπ και όταν πανηγύρισε τις δύο σπουδαίες ανόδους του από την Γ’  στη Β΄ και από εκεί στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ.

Και φυσικά δεν λησμονούμε ότι έχει υπάρξει και μεγάλος άσος εντός του γηπέδου αυτής της ομάδας. Ήταν παρών εξάλλου και το 1991 στον ημιτελικό που έπαιξε και πάλι ο Παλληνιακός στο κύπελλο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα (τότε μάλιστα συμμετείχαν όλες οι ομάδες της Αττικής στην διοργάνωση -ΕΠΣΑ-)!

Σωκράτης Κιούρκος και Παλληνιακός είναι ένα! Για όσα χρόνια και αν είναι στον σύλλογο, για ότι ακόμα κι αν καταφέρει, το δεδομένο είναι ένα και δεν αλλάζει: Ότι το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον Παλληνιακό και στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας, τα γράμματα θα είναι χρυσά, όταν αποτυπώσουν το όνομά του! 

Μπράβο Σωκράτη και σε εσένα, σε ευχαριστούμε για όλες τις μεγάλες στιγμές που μας έχεις προσφέρει!!!

1 σχόλιο:

  1. Και η άνοδος απο την Γ στην Β και απο την Β στην Α έγινε όταν η ομάδα συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ με βαθμό δυσκολίας πολύ μεγαλύτερο δεδομένου ότι οι αντίπαλοι δεν ήταν μόνο απο την Ανατολική Αττική.
    Αυτή η πρόκριση είναι η αρχή της αντεπίθεσης για τον Β γύρο του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος ότι η λήξη του θα μας βρεί μέσα στην πρώτη πεντάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή