Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στην Κερατέα για το 1ο βήμα ο Παλληνιακός!

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 15.00 ο Παλληνιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τον Κεραυνό Κερατέας. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και η ρεβάνς θα γίνεις στις 20 Φεβρουαρίου.


Οι Παλληνιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ιστορία τους, καθώς με ένα καλό αποτέλεσμα στην Κερατέα, αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Παλληνιακός μπορεί την Κυριακή να ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, όμως έχει αποδείξει πως στο Κύπελλο παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα. Δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Το απέδειξαν άλλωστε στο χορτάρι αυτό οι Παλληνιώτες, καθώς για να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, χρειάσθηκε να περάσουν τα εμπόδια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, του Ολυμπιακού Λαυρίου, της Δόξας Κορωπίου και του Αστέρα Βάρης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κεραυνός Κερατέας φαίνεται πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και στο -4 από την κορυφή, ενώ στις τελευταίες 14 αγωνιστικές έχει 3 ισοπαλίες, 1 ήττα και 10 νίκες! Πρόκειται λοιπόν για μία καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και δυνατή έδρα, η οποία έχει ως μεγάλο στόχο φέτος την άνοδο.

Ωστόσο, ο Παλληνιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα. Την Τετάρτη οι Παλληνιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και μετά στις 20 Φεβρουαρίου, στην έδρα τους, να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Την ίδια ώρα, στον άλλο ημιτελικό κοντράρονται η Θύελλα Ραφήνας με την Τριγλία Ραφήνας.

1 σχόλιο:

  1. Να θυμίσουμε στον κόουτς να πάρει μαζί του στην Κερατέα την ομάδα του Κυπέλλου. Μη τυχόν και πάρει αυτή του πρωταθλήματος κι έχουμε προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή