Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε (ξανά) νερό…

Έφτασε στην βρύση, αλλά δεν ήπιε νερό για μια ακόμη φορά ο Παλληνιακός φέτος στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία πριν λίγη ώρα στην έδρα της Λαυρεωτικής 1-1, με τους παίκτες τουΣωκράτη Κιούρκου να μένουν με την πικρία του «Χ» καθότι κρατούσαν ως το 78’ το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν και δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για το 0-2 στην επανάληψη.

Θα το χαρακτηρίζαμε πάντως γενικότερα μέτριο και νευρικό το παιχνίδι, με πολλές δυνατές μονομαχίες και σχετικά λίγες φάσεις. Ο Παλληνιακός στάθηκε ελαφρώς καλύτερα στο πρώτο μέρος και άξιζε να πετύχει ένα τέρμα, όπως και έγινε. Ο Μπερτσιάς στο 28’βρέθηκε στην περιοχή σε πλάγια θέση έπειτα από σέντρα του Σκεντούλη και με καλοζυγισμένο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φανερώνοντας για μια ακόμη φορά την τεράστια ποιότητά του στο να «εκτελεί»!
Στην επανάληψη, ο Καστής στο 65’ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να δώσει τελείως διαφορετική μορφή στην αναμέτρηση, όπως το ίδιο έγινε και με τον Ντρένοβα, που κι εκείνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Το δεύτερο τέρμα λοιπόν δεν ήρθε για τον Παλληνιακό σε αυτές τις δύο καλές περιπτώσεις και το χειρότερο ήταν πως επήλθε και μια οπισθοχώρηση της ομάδας στο τελευταίο τέταρτο.
Βέβαια, είναι λογικό να έπαιξε ρόλο και η κούραση γι’ αυτή την μικρή οπισθοχώρηση, καθώς τα παιδιά της Παλλήνης είχαν δώσει ένα πολύ σπουδαίο και δύσκολο ματς μεσοβδόμαδα για το κύπελλο κόντρα στην Βάρη (μια πάρα πολύ δυνατή αντίπαλο). Σίγουρα επηρέασε και αυτή η παράμετρος…

Και δυστυχώς, αυτή την κούραση την πλήρωσε ο Παλληνιακός, όταν στο 79’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ως το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Κιούρκου δεν κατάφεραν να μπούνε με αξιώσεις στα καρέ της Λαυρεωτικής, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν μια υπεροχή, αλλά χωρίς να πολιορκήσουν κιόλας τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:
 Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Κουνας (86’ Ρωμαντζάς), Πάσαρης Σκεντούλη, Ντρένοβα (89’ Κούσης), Κοβάνης (60’ Καστής), Μπερτσιάς.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ:
 Λάμπρου, Χουσεϊν, Δρούγκας, Χαφιώτης, Παπακωνσταντίνου (41΄Παντελιάς), Πάνου, Μακρής, Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (54’ Ιατρού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου