Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μετά τα πάρτι, το πρωτάθλημα!

Να... προσγειωθούν άμεσα καλούνται οι παίκτες του Παλληνιακού μετά την τεράστια πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Βάρης και το γλέντι που ακολούθησε, καθώς την Κυριακή έχουν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λαυρεωτική (15.00) για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ.


Οι Παλληνιώτες οφείλουν να ξεχάσουν άμεσα την μεγάλη επιτυχία της Τετάρτης και να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε ζήτησε και ο Σωκράτης Κιούρκος, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Λαυρεωτική, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών.

Η ομάδα της Παλλήνης βρίσκεται στην 12η θέση με 16 βαθμούς και προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Γλυκά Νερά, Άρη Βούλας και Σταμάτα. Για αυτό λοιπόν τον λόγο θέλει κόντρα στην ομάδα του Λαυρίου μόνο νίκη, όπως είχε κάνει άλλωστε και στον πρώτο γύρο (3-2), για να μπορέσει επιτέλους να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαυρεωτική βρίσκεται χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, στις οποίες είχε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην ένατη θέση με 19 βαθμούς. Στο γήπεδό της πάντως, έχει δύο σερί ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ συνολικά έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Παλληνιακός πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με φοβερή ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «τέσσερις του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και με στόχο να... βγάλει την ποιότητα που διαθέτει και στο πρωτάθλημα, κάτι που δυστυχώς έχουμε δει μόνο σε λίγα ματς φέτος. Αν οι Παλληνιώτες παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, μπορούν να πάρουν μία μεγάλη νίκη και να ανέβουν και πάλι στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή τους βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς εκτός από την Λαυρεωτική, έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση, αφού θα δώσουν δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τέσσερις ημέρες. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου όμως, έχουν αποδείξει πως φέτος είναι... φτιαγμένοι για τα δύσκολα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου