Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Με Κερατέα στους «4» του Κυπέλλου ο Παλληνιακός

Με τον Κεραυνό Κερατέας κληρώθηκε ο Παλληνιακός πριν από λίγη ώρα στα ημιτελικά του κυπέλλου.


Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στην Κερατέα (15.00) και ο επαναληπτικός στην Παλλήνη στις 20 Φεβρουαρίου. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου καλούνται να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο, αλλά σε αυτή τη φάση, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, εύκολος δεν θα ήταν…

Αυτή ακριβώς είναι και η διαπίστωση του Σωκράτη Κιούρκου. Ο προπονητής της ομάδας περιμένει δύο δυνατά παιχνίδια και όπως όλοι στον Παλληνιακό, εύχεται στο τέλος η πρόκριση στον μεγάλο τελικό να έρθει στην Παλλήνη!



2 σχόλια:

  1. Ισος η πιο ευκολη ομαδα σε σχεση με τις αλλες 2 αλλα ειναι μια ομαδα με πολυ κοσμο και δυσκολη εδρα ... Πιστευω πως μπορουμε να παρουμε την προκρηση για τον τελικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν φθάνεις στους 4 του κυπέλου δεν υπάεχουν εύκολες & δύσκολες ομάδες. Το κίνητρο για την συμμετοχή στον τελικό είναι για όλες τις ομάδες το ίδιο. Το θετικό είναι ότι είναι διπλές συναντήσεις με τον επαναλληπτικό στην έδρα μας αρκεί να εκμεταλευτούμε το πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε αποτέλεσμα. Όμως τώρα προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγ. Στέφανο για το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να εστιάσουμε αφού χρειαζόμαστε βαθμούς. Άλλωστε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπογιάτι θα είναι σημαντικό στην διατήρηση της καλής ψυχολογίας μετά και την νίκη με την Μάχη Μαραθώνα. Πάντως ο καλός Παλληνιακός φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Καλή επιτυχία στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Απο Δευτέρα το κύπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή