Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δυνατό χαστούκι στην πρεμιέρα για Παλληνιακό (ήττα 3-1 από την Σταμάτα με κακή εμφάνιση)!

Σταμάτα και Παλληνιακός πριν την έναρξη του ματς

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Παλληνιακό στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Άνοιξη από την Σταμάτα με 3-1. Ένα δυνατό χαστούκι για τους Παλληνιώτες στην πρεμιέρα, το οποίο σίγουρα θα πρέπει να τους αφυπνίσει καθώς σε καμία περίπτωση, η ποιότητα αυτής της ομάδας, δεν δικαιολογεί τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια σκορ…

Ο Σωκράτης Κιούρκος βέβαια, το φώναζε όλη την εβδομάδα, ότι αφενός οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, αφετέρου, πως η Σταμάτα θα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος. Και όπως αποδείχθηκε μέσα στο ματς, όντως η ομάδα είχε καλά στοιχεία και σίγουρα θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της φέτος.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Παλληνιακός δεν έχασε επειδή η Σταμάτα ήταν κάποιο φόβητρο. Έχασε γιατί οι παίκτες του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και παρουσιάστηκαν απίστευτα αποσυντονισμένοι και εκτός κλίματος αγώνα. 
Έπαιξε σίγουρα ρόλο και το γκολ στο 2’ στην πρώτη φάση του ματς, όταν ο Οικονομόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπακόλα, που μάλλον ήταν κι εκείνος παγωμένος αφού θα μπορούσε να αντιδρούσε καλύτερα σε αυτή τη στημένη μπάλα...
Το γκολ από τα αποδυτήρια «πάγωσε» και εκνεύρισε τους Παλληνιώτες, οι οποίοι πριν προλάβουν καλά – καλά να συνέλθουν, τιμωρήθηκαν για δεύτερη φορά και με τον ίδιο τρόπο! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Οικονομόπουλο στο 23’ από πλάγια δεξιά θέση σα σέντρα σουτ, η άμυνα και το τέρμα μπερδεύτηκαν, δεν διώχνει κανείς την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα και τελικά την μάζεψαν από αυτά…
Και σα να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Μπερμπάντης, έκλεψε την μπάλα στην άμυνα του Παλληνιακού από τον Πάσσαρη (φωνάζουν έντονα οι Παλληνιώτες για φάουλ του ποδοσφαιριστή της Σταμάτας) και απέναντι από τον Μπακόλα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Άντε μετά να επανέρθεις από αυτή την 28λεπτη ψυχρολουσία…
Φάση στο κέντρο του γηπέδου

Το τέρμα του Μπερτσιά (που ήταν ο πιο δραστήριος από τους Παλληνιώτες) στο 42', όταν με καρφωτή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Πετράκη έπειτα από κόρνερ του Σκεντούλη, έδωσε δύναμη στους φιλοξενούμενους ενόψει της επανάληψης, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Η γιατρός της αναμέτρησης σε μια από τις φορές που
χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος
για τις πρώτες βοήθειες στους παίκτες της Σταμάτας...
Η Σταμάτα σε όλο το δεύτερο μέρος έπαιξε παιχνίδι σκοπιμότητας, με την άμυνα να περιμένει τους αντιπάλους και να κερδίζουν μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της πάρα πολύ χρόνο σε όποια στιγμή τους δινόταν η ευκαιρία (η γιατρός της αναμέτρησης χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο 3 με 4 φορές στην επανάληψη για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους γηπεδούχους).

Ο διαιτητής Μανιάτης συντέλεσε κι εκείνος στην επανάληψη στο να μην παιχτεί ποδόσφαιρο αφού σφύριζε με το παραμικρό φάουλ και έβγαζε κίτρινες με τεράστια ευκολία (13 ή 14 αν τις μετρήσαμε σωστά, σχεδόν μοιρασμένες). 

Ο Παλληνιακός έμεινε και με δέκα παίκτες στο 70’ με κόκκινη στον Κοβάνη (τράβηξε από τη φανέλα αντίπαλο και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη)  και όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, από εκείνο το λεπτό και έπειτα, το να γύριζε το ματς, δεν μπορούσε να ήταν παρά μονάχα μια ουτοπία.
Ο Κοβάνης έχει δεχτεί την κόκκινη και πηγαίνει στα
αποδυτήρια...
Κάπως έτσι φτάσαμε στο φινάλε της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου, να πρέπει ξεκάθαρα να κάνουν την αυτοκριτική τους γι’ αυτή την εικόνα. Οι δυνατότητες είναι ξεσαφέστατα πολλές περισσότερες (φάνηκε και από πέρσι) και το τι έφταιξε σήμερα στην Άνοιξη, θα πρέπει να το εντοπίσουν άμεσα…
Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο ματς.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης (45’ Μαμάης), Δημούδης, Καραμήτρος (70’ Κριεμάδης), Μπόρας, Ντιούφ, Πέπας, Καλογήρου, Οικονομόπουλος (75’ Τσεβάς Κ.), Μπερμπάντης, Τσεβάς Χ., Δημητρίου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Καρακάσης, Μητσιάρας (82’ Παπασαράντος), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας (33’ Αλβανός), Πάσσαρης, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (46’ Κοβάνης), Μπερτσιάς, Ζώκος.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που η σταματα δεν ήταν φόβητρο γιατί στο 28 θα ήταν 6-0........

    ΑπάντησηΔιαγραφή