Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παλληνιακός στον χορό της Μάριζας!

Ιδιαιτέρως έντονο ήταν χθες το χρώμα του Παλληνιακού στον χορό του εκπολιτιστικού - εξωραϊστικού συλλόγου "Μάριζα". Το παρών έδωσαν ο  πρόεδρος του Παλληνιακού και επικεφαλής της μείζονος αντιπλολίτευσης στον Δήμο Παλλήνης, ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Κιούρκος, καθώς επίσης και τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, οι κύριοι Τάσος Κολόκας και Ρόκος Δελατόλας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν από τους ανθρώπους του Παλληνιακού, η ανταπόκριση γενικότερα του κόσμου στον χορό του συλλόγου της Μάριζας ήταν εντυπωσιακή. Πάρα πολλοί κάτοικοι της Παλλήνης έδωσαν το «παρών» και διασκέδασαν με τη ζωντανή μουσική από τους «Fharmaκλήδες», ενώ υπήρχε άφθονο φαγητό και φυσικά ποτό!

Στον χορό παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος του Δήμου Παλλήνης, κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, οι Αντιδήμαρχοι, κυρία Ειρήνη Κουνενάκη, κύριος Κωνσταντίνος Μπάκας, κύριος Φώτης Αβαρκιώτης καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Άρης Βίτσιος, Πόπη Ζινέλη, Νεκτάριος Καλαντζής, Τάσος Μπουντουβάς, Θεόδωρος Σταματίου, Κώστας Μήλας, Παναγιώτης Λάκκος, Άγγελος Λιακόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Θεοδώρα Πράπα. 

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης, κύριος Ζέρβας Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος, κύριος Κωνσταντίνος Σμέρος και το μέλος κύριος Γερακάρης Ηλίας.  

Επίσης, πολλοί εκπρόσωποι από πολιτιστικούς συλλόγους άλλων περιοχών, αλλά και η πασίγνωστη ηθοποιός, και βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, που είναι κάτοικος της περιοχής.

Υ.Γ.: Προσωπικά ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη της οικογένειας του Παλληνιακού που βρέθηκαν στον χορό του συλλόγου της Μάριζας, στον οποίον είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Η παρουσία τους εκεί μας τίμησε ιδιαίτερα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου