Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας πρώην ΑΕΚτζής κόντρα στον Παλληνιακό! (ΦΩΤΟ)



Ο Χρήστος Τσέβας θα είναι η μεγαλύτερη απειλή της Σταμάτας στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παλληνιακό. Ο αρχηγός των «νεοφώτιστων» έχει περάσει από την ΑΕΚ και έχει αγωνιστεί μάλιστα και σε ευρωπαϊκό ματς με την ομάδα της Ένωσης!

Ο Τσέβας είναι ο οργανωτής της Σταμάτας και όλο το παιχνίδι της ομάδας περνάει από τα πόδια του. Είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της αντιπάλου του Παλληνιακού και ίσως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κατηγορίας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς στην καλή του μέρα πέρυσι κέρδισε… μόνος του κάποιους αγώνες.

Είναι 27 χρονών και έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων ήταν η ΑΕΚ, η Θήβα,  ο Άγιος Δημήτριος, ο Αχαρναϊκός, ο Ακράτητος, ο Αήττητος Σπατών, ο Απόλλων Σμύρνης και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην «Δικέφαλο» μεταγράφηκε το 2003, έκανε το ντεμπούτο του την 1 Μαΐου του 2004 με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο, ενώ το τελευταίο του ματς ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος.

Είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής τότε, ενώ είχε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την φανέλα της Ένωσης στα δύο ματς με την ΓΚόριτσα. Μάλιστα, στην Ευρώπη είναι και αήττητος, αφού το ένα ματς έληξε ισόπαλο και το άλλο με νίκη για την ΑΕΚ. Ο Τσέβας στην… χρυσή του εποχή, αποτελούσε και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.

Το πλούσιο ταλέντου του φαίνεται και από κάποιες δηλώσεις που βρήκαμε από το 2003, του Ανδρέα Σταματιάδη (υπεύθυνου τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ): "Ο Τσεβάς είναι αυθεντικό ταλέντο. Είναι ο παίκτης που λέμε ότι μιλάει με τη μπάλα. Έχει καταπληκτική νρίμπλα και σταθερό σουτ. Βγάζει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Αν δεν προχωρήσει θα φταίει ο ίδιος του ο εαυτός."  Είχε δηλώσει τότε στην Εφημερίδα "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ".


Πλέον τα χρόνια έχουν περάσει και ο Τσέβας αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με την Σταμάτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έπαψε να είναι ένα μεγάλο ταλέντο και για αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμά του.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου