Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Φωτιές» η επίθεση, «μπετό» η άμυνα!

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Παλληνικαού στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και δικαιολογημένα άπαντες στον σύλλογο είναι αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από τα έξι πιο δυνατά φιλικά που έδωσε τις τελευταίες είκοσι ημέρες η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου, φάνηκε ξεκάθαρα πως η επίθεση πετάει… φωτιές, καθώς σημείωσε 21 γκολ και δεν βρήκε δίχτυα μόλις σε ένα ματς. Σε αυτό ήρθε κιόλας και η μοναδική ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Θύελλα Ραφήνας. Μικρά προβλήματα υπήρξαν και στο πρώτο, χρονικά, φιλικό με τα Μελίσσια (1-1), ωστόσο στην συνέχεια και με αρκετή δουλειά καθημερινά  στις προπονήσεις, η ομάδα «λύθηκε» και στα επόμενα ματς είχαμε… πάρτι.

Στα εντός έδρας παιχνίδια με τη Μάχη Μαραθώνα στις 26 Αυγούστου η μπάλα κατέληξε πέντε φορές στα δίχτυα των αντιπάλων (5-1), ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Χαλανδρίου, ο Παλληνιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 6-0. Ανάλογη ευστοχία υπήρχε και στα δύο τελευταία φιλικά με Παπάγου και Βριλήσσια, όπου στο πρώτο ήρθε η νίκη με 5-0 και στο δεύτερο με 4-1! Αν υπάρξουν λοιπόν ανάλογες επιδόσεις και στα επίσημα ματς, ο Παλληνιακός θα έχει σίγουρα μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας!!!

Βέβαια, αρκετά καλή ήταν και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Σε έξι παιχνίδια δέχθηκαν τέσσερα γκολ, ενώ υπήρξαν και δύο αναμετρήσεις με Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Παπάγου, που η εστία του Παλληνιακού έμεινε απαραβίαστη. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως σε κανένα παιχνίδι το συγκρότημα του Σωκράτη Κιούρκου δεν δέχθηκε πάνω από ένα τέρμα!!!

Η περσινή χρονιά ολοκληρώθηκε με 37 γκολ ενεργητικό και 35 παθητικό. Τα πρώτα δείγματα γραφής που έχουμε όμως από τον φετινό Παλληνιακό, μας προμηνύουν πως οι επιδόσεις της νέας σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερες.

Βέβαια, άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα, αλλά τα πρώτα μηνύματα ήταν απολύτως θετικά...

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των φιλικών:

Τετάρτη 22/8: Παλληνιακός – Μελίσσια        1-1
Κυριακή 26/8: Παλληνιακός – Μάχη Μαραθώνα 5-1   
Τετάρτη 29/8: Θύελλα Ραφήνας - Παλληνιακός 1-0
Κυριακή 2/9: Παλληνιακός – Θρίαμβος Χαϊδαρίου 6-0
Τετάρτη 5/9: Παλληνιακός – Παπάγος 5-0
Σάββατο 8/9: Παλληνιακός – Βριλήσσια 4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου