Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καρακάσης: «Αν παίζουμε σε κάθε ματς έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο»

Ακόμα περισσότερες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας που έχει δημιουργήσει φέτος ο Παλληνιακός απ’ ότι μας έδειξε στο ματς με την Λαυρεωτική, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρακάση. Ο αμυντικός της Παλλήνης, δήλωσε χαρακτηριστικά στο «palliniakosclub»:

-Για το παιχνίδι: «Κάθε ματς είναι δύσκολο. Αλλά πιστεύω ότι ύστερα από ένα κακό αποτέλεσμα, που όπως και να έχει επηρεάζει, η ομάδα φάνηκε αντάξια των προσδοκιών, έπαιξε με δύναμη και αν παίζουμε έτσι σε κάθε ματς και με όποιον αντίπαλο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι μεγάλες και απλώς θέλω να πω πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν ένα τυχαίο γεγονός και μια κακή εμφάνιση που θα προσπαθήσουμε να μην συμβεί ξανά».

-Για την ανατροπή
: «Σίγουρα θέλει και ψυχική δύναμη. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Προσπαθήσαμε ισοφαρίσαμε δύο φορές και καταφέραμε να κερδίσουμε τελικά. Παίξαμε με δύναμη και αποδείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τους αντιπάλους μας».

-Για το άγχος της πρώτης νίκης:
«Σίγουρα υπάρχει άγχος για κάθε αγώνα, αλλά με την καλή έννοια. Άγχος που βγαίνει σε προσπάθεια και δύναμη από την ομάδα».

-Για τους στόχους: «Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και πολύ καλά οργανωμένη διοίκηση. Στόχος μας είναι σίγουρα καλύτερη θέση από πέρσι και η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητές της, που είναι πολλές περισσότερες από αυτές που είδατε στο παιχνίδι με την Λαυρεωτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου