Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα!


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητάει ο Παλληνιακός την Κυριακή στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με την Λαυρεωτική. Η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, αλλά τώρα ποντάρει στην έδρα της για να πάρει το τρίποντο.

Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε εκτός έδρας από την «νεοφώτιστη» της κατηγορίας, Σταμάτα, με 3-1. Και τα τρία γκολ μπήκαν γρήγορα στο ματς και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Παλληνιώτες. Το παιχνίδι όμως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς όλοι στο «στρατόπεδο» του Παλληνιακού έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής, με την επίσης «νεοφώτιστη» Λαυρεωτική.

Ο Σωκράτης Κιούρκος  έχει μελετήσει πολύ καλά την αντίπαλο και έχει καταγράψει στο μπλοκάκι του όσα χρειάζεται να ξέρει για αυτήν από το προηγούμενο παιχνίδι της κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας. Το ματς αυτό έληξε χωρίς σκορ και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Ο προπονητής του Παλληνιακού λοιπόν, ελπίζει πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν σε καλύτερη κατάσταση και πιο συγκεντρωμένοι σε σύγκριση με την πρεμιέρα, ώστε να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους και την αγωνιστική ανωτερότητά τους. Άλλωστε, αυτή την φορά θα έχουν και την βοήθεια της εξέδρας, κάτι που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.
Ραντεβού λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής (17.00) στο γήπεδο της Παλλήνης, όπου ελπίζουμε η ομάδα μας να κάνει… σεφτέ στις νίκες για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου