Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στην Λαυριωτική την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παλληνιακός ψάχνει την Κυριακή στις 17.00 κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για την φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Παλληνής μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς, μία ήττα εκτός έδρας με 3-1 από την Σταμάτα και μία νίκη στο γήπεδό του με 3-2 επί της Λαυρεωτικής. Το τρίποντο ήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαιρετική εμφάνιση και… ψυχωμένο παιχνίδι, καθώς οι Παλληνιώτες αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να νικήσουν.

Με οδηγό λοιπόν το συγκεκριμένο ματς, ο Παλληνιακός ελπίζει την Κυριακή κόντρα στη Μάχη να μπορέσει να πανηγυρίσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο αντίπαλος δεν… φοβίζει ιδιαίτερα, καθώς μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει αρκετές αδυναμίες και για αυτό μετράει και δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτή την φορά, ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του δεν θα έχουν με το μέρος τους την εξέδρα, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τους παραπάνω από 300 Παλληνιώτες.
Στο στάδιο του Μαραθώνα αναμένεται να βρεθούν κυρίως οπαδοί της τοπικής ομάδας, οι οποίοι αν κρίνουμε από την πρεμιέρα τους, θα είναι παραπάνω από 200. Βέβαια, και πάλι θα υπάρχει το… χρώμα της ομάδας μας στην κερκίδα, καθώς αναμένεται να δώσουν το «παρών» και κάποιοι φίλαθλοι της Παλλήνης! Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες γίνεται ολόκληρη… εκστρατεία μέσα από τις σελίδες της ομάδας στο facebook για το συγκεκριμένο ματς.

Η προετοιμασία έχει πλέον ολοκληρωθεί και η ομάδα είναι πανέτοιμη για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως και πέρυσι ο Παλληνιακός είχε νικήσει 1-0 τη Μάχη μέσα στο γήπεδο της. Όλοι λοιπόν στην ομάδα αισιοδοξούν, πως και φέτος θα πανηγυρίσουν ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου