Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή χρονιά με... διπλό!

Από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταμάτα ξεκινάει το Σάββατο (17.00) ο Παλληνιακός τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Το κλίμα στον σύλλογο είναι εξαιρετικό και όλοι ελπίζουν πως στην καινούρια σεζόν η ομάδα θα ξεκινήσει με το... δεξί.


Το συγκρότημα του Σωκράτη Κιούρκου έχει δουλέψει πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να παρουσιαστεί πανέτοιμο απέναντι στους «νεοφώτιστους» της κατηγορίας. Η Σταμάτα μπορεί να ανέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρείται υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού στο ρόστερ της υπάρχουν τέσσερις – πέντε εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Φυσικά, το μεγάλο της αστέρι είναι ο Χρήστας Τσεβάς, ο οποίος έχει εμπειρίες και από την Α΄ Εθνική, αφού έχει περάσει από την ΑΕΚ.

Ο Παλληνιακός οφείλει στο παιχνίδι της πρεμιέρας, να παρουσιαστεί καλύτερος από ό,τι στα περσινά εκτός έδρας ματς. Στην περσινή σεζόν είχε συνολικά μακριά από το γήπεδό του πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, ενώ τα γκολ ήταν 17-22.

Ο Κιούρκος έχει αναλύσει στους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις τον τρόπο παιχνιδιού της Σταμάτας, την οποία και παρακολούθησε από κοντά στο τελευταίο της φιλικό και πλέον περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν όλα όσα έχουν δουλέψει το τελευταίο διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου