Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τους εμπιστεύεται!

Ο Σωρκάτης Κιούρκος εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του και αυτό φάνηκε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του Παλληνιακού στο πρωτάθλημα, μέσα από τις αλλαγές που δεν έκανε μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της πρεμιέρας.

Οι Παλληνιώτες κόντρα στην Σταμάτα δεν παρουσίασαν καθόλου καλή εικόνα και ηττήθηκαν με 3-1, ωστόσο ο προπονητής που ξέρει καλύτερα από όλους την ομάδα, δεν βιάστηκε να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Μία μόλις εβδομάδα μετά, εμπιστεύθηκε κόντρα στην Λαυρεωτική σχεδόν τους ίδιους παίκτες και αυτή την φορά δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Κιούρκος είναι ο άνθρωπος που δούλευε όλο το καλοκαίρι για την ομάδα της Παλλήνης και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα προτερήματα και τις αδυναμίες που έχει.

Ο προπονητής εμπιστεύεται απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό μία ήττα και μία κακή εμφάνιση, δεν πρόκειται να του αλλάξουν γνώμη. Το απέδειξε στο γήπεδο μέσα σε δύο εβδομάδες.

Κόντρα στην Σταμάτα ξεκίνησαν οι: Μπακόλας, Καρακάσης, Μητσιάρας Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας Πάσσαρης, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας , Μπερτσιάς, Ζώκος. Και μπήκαν ως αλλαγή οι: (82’ Παπασαράντος)( 33’ Αλβανός), 46’ Κοβάνης

Την δεύτερη αγωνιστική με την Λαυρεωτική στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Μπακόλας, Αλβανός, Ρακιτζόπουλος, Πάσσαρης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Μητσιάρας, Μπούρας, Κούνας Μπερτσιάς, Ζώκος. Και αλλαγές οι: (75’ Κούσης),(55’ Σκεντούλη 88’ Κοκκινάκης).


Με μαύρα γράμματα είναι οι αλλαγές που έκανε από τη μία αγωνιστική στην άλλη ο προπονητής και είναι μόλις δύο και αυτές για καθαρά τακτικούς λόγους. Ο Κιούρκος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα που έχει δημιουργήσει και για αυτό ακόμα και μετά από άσχημα αποτελέσματα στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα.

Όσο κυλάει βέβαια το πρωτάθλημα θα δούμε και άλλα πρόσωπα στην ενδεκάδα και πολλά νέα παιδιά, καθώς ο Παλληνιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ στο οποίο υπάρχουν και αρκετά παιδιά από της Ακαδημίες που αξίζουν και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου