Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παράπονα του Παλληνιακού για την διαιτησία


Οι 4 λόγοι για τους οποίους διαμαρτύρεται ο Παλληνιακός για την διαιτησία του Μανιάτη:

1.Το φάουλ που κερδίζει στο πρώτο λεπτό η Σταμάτα είναι κανονικό, αλλά ο ρέφερει αφήνει το πλεονέκτημα και η φάση εξελίσσεται. Όταν χάνει την μπάλα τελικά ο αντίπαλος, επαναφέρει την φάση και δίνει το φάουλ (από  οποίο έπειτα έγινε το 1-0). Οι Παλληνιώτες λοιπόν φωνάζουν, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω στο φάουλ αφού εξελίχθηκε το παιχνίδι για αρκετά δευτερόλεπτα μετά.

2.Το δεύτερο φάουλ από το οποίο έγινε το 2-0 δεν υπήρξε ποτέ για τους Παλληνιώτες. Και πράγματι –και κατά την προσωπική μας άποψη- ο Ρακιτζόπουλος δεν έκανε τίποτε το επιλήψιμο στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και αυτή η υπόδειξη από τον ρέφερι Μανιάτη κρίνεται απολύτως τραβηγμένη.

3.Σύμφωνα με τους Παλληνιώτες, το τρίτο τέρμα της Σταμάτας ξεκινάει ξεκάθαρα από επιθετικό φάουλ του αντίπαλου επιθετικού στον Πάσσαρη (του έκλεψε την μπάλα στην άμυνα και βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα). Κατά την προσωπική μου άποψη (ήμουν στο γήπεδο) έχουν απόλυτο δίκιο).

4.Τέλος παράπονα έχουν οι Παλληνιώτες και για την ευκολία με την οποίαν έδινε κίτρινες κάρτες στην ομάδα τους ο ρέφερι σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πάντα θα υπήρχε προειδοποίηση. Αυτή η στάση του Μανιάτη είχε ως αποτέλεσμα να επιτραπεί το σκληρό παιχνίδια στη Σταμάτα σε αντίθεση με τον Παλληνιακό που τιμωρούνταν με το παραμικρό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου