Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ταλέντο και στην άμμο! (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Μπερτσιάς ξεχώρισε στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Παλληνιακού απέναντι στην Σταμάτα, καθώς έδειξε πως διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Για όσους δεν το ξέρουν όμως, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Παλληνιωτών διαπρέπει και στο Beach Soccer με την Εθνική Ελλάδος!

Ο Μπερτσιάς αποτελεί βασικός στέλεχος της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στην άμμο και βρίσκεται πάντα στην αποστολή τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος. Μάλιστα, τον Αύγουστο βρέθηκε στο Βερολίνο για την 2η ευρωπαϊκή Λίγκα Beach soccer και πέτυχε και γκολ στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Τουρκία με 5-2!



Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού δεν κλήθηκε βέβαια τυχαία στην Εθνική Ελλάδος στην άμμο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετικές σεζόν στο χορτάρι, με αποκορύφωμα την τελευταία με τον ΑΟ Πατρών, όπου βγήκε πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣΑ με 27 τέρματα.

Θυμίζουμε πως ο Μπερτσιάς ξεκίνησε με γκολ και στον Παλληνιακό, καθώς ήταν αυτός που μείωσε στην ήττα με 3-1 από την Σταμάτα το περασμένο Σάββατο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου