Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Με λίγη προσοχή… θα απογειωθεί!

Ο Παλληνιακός κόντρα στην Λαυρεωτική ήταν εξαιρετικός κατά διαστήματα, ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποια σημεία του παιχνιδιού που μπορεί να τα βελτιώσει. Στο ματς της περασμένης Κυριακής έγινε το ίδιο λάθος που είχε γίνει και στην ήττα της πρεμιέρας από την Σταμάτα, ωστόσο αυτή την φορά οι παίκτες παίζοντας με φοβερή ψυχή το διόρθωσαν!


Αναφερόμαστε φυσικά στα λάθη που έγιναν στο πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν οι Παλληνιώτες.
Κόντρα στην Σταμάτα το 1-0 έγινε μόλις στο 2’, ενώ στο 28’ το ματς ήταν ήδη 3-0. Απέναντι στην Λαυρεωτική βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 15’, γκολ το οποίο ευτυχώς όμως αυτή την φορά δεν μας στοίχησε!

Ο Σωκράτης Κιούρκος από την πρώτη αγωνιστική έχει εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και κόντρα στην Λαυρεωτική υπήρχε αισθητή βελτίωση στο θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες μπορεί να δέχθηκαν πάλι νωρίς – νωρίς γκολ, όμως στην συνέχεια είχαν τον τρόπο να επανορθώσουν.
Αν υπάρξει λοιπόν η απαραίτητη προσοχή στα επόμενα ματς, θα είναι και πιο εύκολο για να φτάνει ο Παλληνιακός στις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου