Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σκεντούλη: «Μακάρι να συνεχίσει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Σκεντούλη, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παλληνιακού, στις δηλώσεις του στο palliniakosclub μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαυρεωτική, έκανε λόγο για νίκη ψυχολογίας ενώ στάθηκε και στο βροντερό παρών των φίλων της ομάδας στην εξέδρα. Αναλυτικά μας είπε:

-Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το χρειαζόμασταν και για την ψυχολογία μας, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Τα καταφέραμε, ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά και λίγο άτυχοι στα γκολ που δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε, έχουμε υψηλούς στόχους για φέτος, θα δούμε…».

-Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα: «Εννοείται πως έδειξε χαρακτήρα η ομάδα για να κάνει αυτή την ανατροπή. Τα καταφέραμε μια χαρά».

-Για το αν πείσμωσαν οι παίκτες μετά την ήττα στην Άνοιξη: «Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ σε ένα ματς εκτός έδρας ματς και κάπου τα χάσαμε. Σε αυτό το παιχνίδι πάλι δεχτήκαμε το γκολ πρώτοι, αλλά πριν το δεχτούμε, αξίζαμε να βάζαμε εμείς γκολ και αυτές οι φάσεις που δημιουργείς σου δίνουν έπειτα ψυχολογία κι ας βρεθείς τελικά πίσω στο σκορ»…

-Για τον κόσμο: «Μας ευχαριστεί πολύ που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο. Περιμέναμε ότι θα ήταν λιγότερος μετά την ήττα στο πρώτο ματς, αλλά τελικά κάναμε λάθος… Μακάρι να συνεχίσει να έρχεται ο κόσμος γιατί η ομάδα το αξίζει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να τους ικανοποιούμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου