Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τα «άσχημα» απογεύματα του Παλληνιακού!

Ο Παλληνιακός είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ τα τελευταία χρόνια και δεν συνηθίζει να χάνει εύκολα, όπως έγινε στο παιχνίδι με την Σταμάτα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα στατιστικά, καθώς τα παιχνίδια που έχει δεχθεί τρία τέρματα τις τελευταίες δύο σεζόν είναι ελάχιστα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ποτέ δεν έχει σκοράρει αντίπαλος πάνω από τρία γκολ!

Το 3-1 λοιπόν του Σαββάτου, δεν είναι σκορ που τα συνηθίζει η ομάδα της Παλλήνης. Είναι… βαρύ για μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από την καλή της άμυνα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως οι «τριάρες» εναντίον του Παλληνιακού τα τελευταία δύο χρόνια είναι μόλις οκτώ!

Τη σεζόν 2010-11 η ομάδα της Παλλήνης έχασε εντός έδρας με 3-0 από τη Μάχη Μαραθώνα, με 3-1 και πάλι μέσα στο γήπεδό της από την Θύελλα Ραφήνας και τον Κουβαρά, ενώ είχε χάσει με 3-1 και στον δεύτερο γύρο εκτός από τη Θύελλα Ραφήνας.

Τη σεζόν 2011-12 είχε ηττηθεί με 3-1 εκτός έδρας από τον Νικηφόρο και τον Γέρακα, με 3-0 από τον Άρη Βούλας πάλι μακριά από την Παλλήνη και με 3-0 εντός από τον Νικολακάκη.

Τα τρία γκολ λοιπόν στο τέρμα του Παλληνιακού είναι σπάνιο φαινόμενο, ενώ πρέπει να τονίσουμε, πως όσο και αν ψάξαμε, οι Παλληνιώτες δεν έχουν δεχθεί ποτέ παραπάνω από τρία γκολ τις τελευταίες δύο σεζόν σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου.

1 σχόλιο:

  1. Ρε φιλαρακι ήμαρτον για την Παλλήνη μιλάμε οχι για την Μπαρτσελόνα.Πως το έχεις κάνει τόσο θέμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή