Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Στηρίχτηκε στους «παλιούς»

Ο Ανδρέας Ντρένοβα είναι ένας από τους "παλιούς"
που στηρίχτηκε χθες ο Σωκράτης Κιούρκος.
Μόλις τρεις από τις μεταγραφές του καλοκαιριού ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση του Παλληνιακού για την πρεμιέρα κόντρα στην Σταμάτα, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 3-1. Ο Σωκράτης Κιούρκος επέλεξε να στηρίξει την ενδεκάδα του στις «παλιοσειρές», ωστόσο οι περισσότεροι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Από το περσινό ρόστερ βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα οι Καρακάσης, Μητσιάρας, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Αλβανός, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κοβάνης και Ζώκος ενώ οι τρεις μεταγραφές που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι Μπακόλας, Πάσσαρης και Μπερτσιάς. Αλλαγή πέρασε στο 82’ του ματς και ο επίσης «νέος» Παπασαράντος. Έπαιξε επίσης βασικός ο Κούνας, που πέρσι ήταν στους νέους του Παλληνιακού.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως, πως ο Μπακόλας αν και καινούριος πήρε τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα ενώ ο Μπερτσιάς φαίνεται πως μπήκε στο κλίμα της ομάδας γρήγορα καθώς ήταν ο πιο δραστήριος του Παλληνιακού στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Από αγώνα σε αγώνα βέβαια, το σύνολο του Κιούρκου θα «δένει» και θα αποκτά ομοιογένεια, οπότε και θα παρουσιάζει και καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένουμε πλέον με πολύ ενδιαφέρον το επόμενο ματς πρωταθλήματος, καθώς ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου