Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ομάδα ψυχολογίας…

Αρκετές αδυναμίες έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Μάχη Μαραθώνας, την οποία αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή εκτός έδρας. Γιατί πρέπει να χτυπήσουν οι φιλοξενούμενοι στα γρήγορα γκολ και στην ψυχολογία…

Από τα πρώτα δύο ματς που έδωσε και τις δύο ήττες από Κεραυνό Κερατέας (2-0 εκτός) και Κορωπί (2-0 εντός), μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα για τον αντίπαλο των Παλληνιωτών. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως πρόκειται για μία ομάδα που επηρεάζεται πάρα πολύ όταν… στραβώσει το ματς και εκεί πρέπει να χτυπήσουν οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου.

Στο παιχνίδι με τον Κεραυνό δέχθηκαν γκολ στο 5’, το οποίο τους έβγαλε εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα στο 30’ να δουν για δεύτερη φορά την μπάλα στην εστία τους και να… χαιρετήσουν το παιχνίδι. Στην αναμέτρηση με το Κορωπί άντεξαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 62’, αμέσως λύγισαν και στο 64’ έγινε και το 2-0.

Τα παραπάνω… παραδείγματα λοιπόν πρέπει να ακολουθήσει ο Παλληνιακός για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να μπει δυνατά στο ματς, να πιέσει και να ψάξει το γρήγορο γκολ που θα του δώσει σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου