Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν… έκαψε τον Μαραθώνα!

Ανάλογο αποτέλεσμα με το περσινό στο Μαραθώνα θέλει την Κυριακή ο Παλληνιακός κόντρα στη Μάχη. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι Παλληνιώτες είχαν φύγει με μεγάλο διπλό από την συγκεκριμένη έδρα με σκορ 1-0.

Τότε χρυσός σκόρερ ήταν ο Γεωργάτος, που πλέον δεν βρίσκεται στην ομάδα, ο οποίος με σουτ στο 72’ είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι εκείνο ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η Μάχη ήταν για τέσσερις αγωνιστικές αήττητη στο γήπεδό της. Όμως ο Σωκράτης Κιούρκος έστησε άριστα την ομάδα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τελικά πήρε και τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη είχε πανηγυριστεί έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Παλληνιακού, όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία του θέματος, καθώς είχε διατηρήσει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Ανάλογη επιτυχία λοιπόν με την περσινή ελπίζουν οι Παλληνιώτες να έχουν και φέτος.

Η ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί πέρυσι στο αντίστοιχο ματς με αυτός της Κυριακής ήταν η εξής: Χριστοφιλέας, Κουτσούκος, Κόντος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Σκεντούλη, Μπούρας, Ρουφαγάλας (75’ Σταθόπουλος), Ζώκος, Γεωργάτος, Ντρένοβα (75’ Μητσιάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου