Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Όλη η Παλλήνη γήπεδο!

* Η φωτογφραφία είναι από το pallinipress.blogspot.gr
Απολύτως ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παλληνιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Οι περίπου 400 (!!!) φίλαθλοι της ομάδας βοήθησαν τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη επί της Λαυρεωτικής με 3-2 την περασμένη Κυριακή.

Πραγματικό… πάρτι είχαμε λοιπόν στο γήπεδο του Παλληνιακού. Οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και έδωσαν βροντερό «παρών» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, καθώς το ματς παρακολούθησαν από κοντά περίπου 400 φίλαθλοι!
Νούμερο εξαιρετικό αν σκεφτούμε πως μιλάμε για παιχνίδι της ΕΠΣΑΝΑ, που διεξαγόταν Κυριακή απόγευμα την ίδια ώρα με αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ, αλλά κι ότι ήταν το πρώτο ματς της ομάδας μετά την «σφαλιάρα» από την Σταμάτα στην πρεμιέρα. Οι φίλαθλοι στάθηκαν δίπλα στον Παλληνιακό και βοήθησαν στη μεγάλη ανατροπή, καθώς μην ξεχνάμε πως το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά παίζοντας με ψυχή κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τη νίκη.
Στην εντυπωσιακή προσέλευση των φιλάθλων στάθηκαν άλλωστε και οι ίδιοι παίκτες στα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικότερη όλων η ατάκα του Σκεντούλη, που τόνισε πως: «Περιμέναμε ότι θα ήταν λιγότερος μετά την ήττα στο πρώτο ματς, αλλά τελικά κάναμε λάθος… Μακάρι να συνεχίσει να έρχεται ο κόσμος γιατί η ομάδα το αξίζει».
Ραντεβού όλων πλέον στο επόμενο εντός έδρας ματς! Τα πάρτι συνεχίζονται στην Παλλήνη…

1 σχόλιο: