Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ξανά με «νεοφώτιστους»!

Μετά την Σταμάτα, ο Παλληνιακός θα αντιμετωπίσει την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος την άλλη… νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, την Λαυρεωτική. Πρόκειται για ένα σύνολο αρκετά δυνατό, το οποίο όμως δεν «φοβίζει». Διαβάστε για την καλή μεταγραφή του καλοκαιριού και για το ταλέντο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Νωρίς – νωρίς θα αντιμετωπίσει ο Παλληνιακός φέτος τις δύο νέες ομάδες που ανέβηκαν από την Β’ Κατηγορία, καθώς μετά την πρεμιέρα με την Σταμάτα, την δεύτερη αγωνιστική υπάρχει το εντός έδρας ματς με την Λαυρεωτική. Πρόκειται για τον σύλλογο που προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ ως δεύτερη με 65 βαθμούς, δηλαδή έξι λιγότερους από την πρωταθλήτρια Σταμάτα και μόλις έναν παραπάνω από τον Σαρωνικό Αναβύσσου.

Για την επιτυχία της στηρίχτηκε κυρίως στην έδρα της, όπου είχε έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και καμία ήττα (!), ενώ συνολικά τα γκολ σε όλη την σεζόν ήταν 53 ενεργητικό και 19 μόλις παθητικό. Εξαιρετικά στατιστικά, αν και το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας δεν μπορεί να συγκριθεί σε δυναμικότητα με αυτό της Α.

Για να μπορέσει όμως να ανταπεξέλθει στις υψηλότερες απαιτήσεις της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, η Λαυρεωτική απέκτησε το καλοκαίρι τον 28χρονο επιθετικό του Αστέρα Βάρης, Κώστα Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος φόρ ήρθε στην ομάδα με σκοπό να δώσει ποιότητα στην γραμμή «κρούσης» και να κάνει την διαφορά στο ρόστερ. Εκτός όμως έμπειρους παίκτες, η ομάδα του Λαυρίου έχει και αρκετά… ταλεντάκια. Ο 16χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λάμπρου εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του και ήδη άνθρωποι της ΑΕΚ τον έχουν παρακολουθήσει, ενώ καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει και ο 20χρονος αριστερός χαφ Δημήτρης Μιχαηλίδης και ο 20χρονος δεξιός μπακ-χαφ Κωνσταντίνος Χουσείν.

Την πρώτη αγωνιστική με την «νεοφώτιστη» Σταμάτα ο Παλληνιακός δεν τα πήγε καθόλου καλά και ηττήθηκε με 3-1. Άραγε στο δεύτερο ματς με τους… νέους της κατηγορίας θα μπορέσει να αξιοποιήσει μέσα στο γήπεδο την εμπειρία του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου